Acasă

Bine ati venit la ,,Aquablue Piscine ” născuta în scopul de a servi chiar și celor mai exigente cerințe specifice ale pieței.

Bazându-ne pe mai mulți ani de experiență, oferim :

soluții inovatoare pentru spații private și publice , având grijă de detalii: de la proiectare la tehnologiile de filtrare si finisaje.Elemente care vor permite ,,Aquablue Piscine”a traduce visele dumneavoastră în realitate.

TEHNOLOGII
,,Aquablue Piscine ” este în cercetare continuă și evoluție, în ceea ce privește construcția paletelor

tehnologice: de la tehnica de beton armat tradițional la cea de prefabricate, de la structuri din oțel la cele din fibra de sticla. ,,Aquablue Piscine” realizeaza sisteme de dezinfectare la sare, UV, ozon,ioni de argint și cupru.

ASISTENȚĂ
Profesionalismul și disponibilitatea unei companii cum ar fi ,,Aquablue Piscine, sunt factorii care ne fac fiabili din toate punctele de vedere și care conduc clientul să se simtă în mâini bune. Pornind de la produse chimice, accesorii, până la menținerea tratamentului apei și a paletelor de dezinfecție ,,Aquablue Piscine ” răspunde prompt tuturor 

Convins de a oferi un produs excelent în ceea ce privește ,,calitate și servicii” pentru cei care decid să realizeze Piscine cu ,,Aquablue “, voi continua să promovez calea cea dreaptă de a face bine, oferind proiecte la cheie și asistență totală.

 

Constructor Piscine – Aquablue 

        ,, construim împreună cu tine….”

Experienta in domeniul piscinelor venim in sprijinul dumneavoastra cu produse de calitate si seriozitate.
Executam Piscine din boltari de beton de diverse forme si marimi, finisate cu liner dubluarmat cu plasa sintetica, grosimea de 1,5 mm, diverse modele si culori.
Specialiștii montaj pvc Liner si instalatii electrice si hidraulice pt. Piscine.

Piscine avantajoase din punct de vedere a costurilor si a timpului de executie. 

  ,, Piscina pentru o viata “

e-mail: contact@aquabluepiscine.ro

tel. 0771507552