Servicii

Instalatii electrice si hidraulice pentru Piscine

Se recomandă adoptarea unui sistem de filtrare, care oferă o buna recirculare a apei, la mișcarea de suprafață, dar în special pentru a menține sănătoasă și clara piscina. Un sistem de filtrare ar trebui să includă elemente-cheie pentru a obține rezultate acceptabile:

  • un filtru, dimensionat la cantitatea de apă care urmează să fie filtrată într-un anumit interval de timp, care are funcția de a reține impuritățile și bacterii prezente în piscina.
  • o pompa la capacitatea dimensionata al filtrului care împinge apa în interiorul acestuia pentru filtrarea și ulterior în piscina pentru a obține o circulație bună la suprafață.
  • Un ABS supapa selectoare de șase poziții , care vă permite să direcționeze apa pentru fiecare cerință ( spălare filtru si clătire nisip , închidere instalatie,circulație apa, golire apa).

TOATE SISTEMELE NOASTRE DE FILTRARE SUNT ECHIPATE CU CADRU ELECTRIC ȘI TRANSFORMATOR PENTRU REFLECTOR CERTIFICATE

Montaj PVC Liner

Placare cu PVC LINER Membrana de pvc Liner, extrem de rezistenta la rupere și uzură , datorită tesaturi dubluamate cu plasa sintetica, grosimea de 1,5 mm, rezistenta la intemperii (rezistenta crescuta la temperaturi scăzute și temperaturi ridicate ), tratata bacteriologic si împotriva razelor ultraviolete, calitate excelenta . De diverse forme si culori.