TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile noastre, cum se livreaza produsele noastre si tot ce ai nevoie sa stii pentru a avea produsul dorit.

SC AQUA BLUE SRL
Str. Dumbrava Nr: 13
Zalau, jud. Salaj, cod postal  450117
J31/734/2006
COD FISCAL: RO19165786

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul AQUABLUEPISCINE.RO implică în mod automat acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de AQUA BLUE SRL , implică acceptarea acelorași termeni și condiții.
Utilizatorul consimte să primească comunicări pe cale electronică, fie prin e-mail, fie prin afișare pe site-ul AQUABLUEPISCINE.RO. Utilizatorul este de acord cu faptul că toate comunicările electronice satisfac aceleași cerințe legale ca și comunicările în scris.
AQUABLUEPISCINE.RO duce o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților astfel că nu se vor  transmite datele personale ale clienților către terți și să le folosească numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). AQUABLUEPISCINE.RO nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastra de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice) și nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site.
Tot continutul site-ului AQUABLUEPISCINE.RO (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea AQUA BLUE SRL și/sau a asociatilor, partenerilor și/sau furnizorilor săi și este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul și imaginile de pe AQUABLUEPISCINE.RO nu pot fi folosite în legatură cu produse sau servicii care nu aparțin  sau AQUA BLUE SRLAQUABLUEPISCINE.RO , într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze AQUABLUEPISCINE.RO sau AQUA BLUE SRL.
Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe AQUABLUEPISCINE.RO se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea măsurilor ce se impun pentru evitarea virușilor sau a altor elemente distructive. Posibilitatea de conectare și vizitare a altor site-uri, folosind site-ul AQUABLUEPISCINE.RO, nu implică faptul că societatea AQUA BLUE SRL este asociată sau afiliată, sau că răspunde în vreun fel pentru materialele puse la dispoziție în orice mod pe aceste site-uri.
AQUA BLUE SRL garantează utilizatorului accesul limitat, în scop personal pe site-ul AQUABLUEPISCINE.RO și nu îi conferă dreptul de a descarca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul în scris al AQUA BLUE SRL.
AQUABLUEPISCINE.RO și AQUA BLUE SRL. incearcă să păstreze acuratețea informațiilor. Totuși, AQUA BLUE SRL. nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori și nu poate fi făcută responsabilă în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.
Site-ul www. AQUABLUEPISCINE.RO și materialele aferente sunt oferite “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile”, fără nici o garanție.
Societatea AQUA BLUE SRL nu va fi facută responsabilă și nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcționarea sau funcționalitatea site-ului, informațiile sau conținutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum și folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord în mod expres cu faptul că folosirea acestui site și cumpararea produselor se face pe propriul risc.
AQUA BLUE SRL nu va fi facută responsabilă pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
AQUA BLUE SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și gazduit site-ul.
Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul AQUABLUEPISCINE.RO și orice încercare de fraudă va fi raportata autorităților competente.
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea AQUA BLUE SRL. Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul AQUABLUEPISCINE.RO, cumpărătorul poate solicita cf. HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de către cumpărător și a constatării de către AQUA BLUE SRL a defectului reclamat.
AQUA BLUE SRL își rezervă dreptul, la discreția sa, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului AQUABLUEPISCINE.RO, politica, condițiile și termenii de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
Utilizatorul AQUABLUEPISCINE.RO are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de către AQUA BLUE SRL, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Pentru ca noi credem în produsele noastre 100%, oferim ceea ce se numeşte – Garanţia 100%! Ce înseamnă asta?

1. Garanţia 60 de zile:
Noi ne dăm silinţa ca produsele noastre si serviciile să fie făcute ca la carte, dar în cazul în care produsul se deteriorează în 60 de zile de la achiziţionarea acestuia, noi vom suporta cheltuielile de transport şi îţi vom repara în mod gratuit produsul.

2. Garanţia calităţii:
În cazul în care produsul nu coincide cu aşteptările tale, ai la dispoziţie 30 de zile pentru a schimba produsul sau poţi opta pentru a primi banii înapoi. Produsul nu trebuie să fie deteriorat sau să prezinte urme de uzură, inclusiv ambalajul trebuie sa fie intact. Cheltuielile de transport se suporta de catre client.

3. Garanţia satisfacţiei:
Returnarea produsului se poate face în 30 de zile, oricare ar fi motivul pentru care o faci. Banii îţi vor fi returnaţi prin transfer bancar in termen de 10 zile lucratoare. Te rugam sa citesti cu atentie descrierea fiecarui produs inainte de a plasa comanda. Produsul nu trebuie sa fie deteriorat sau să prezinte urme de uzura. Cheltuielile de transport se suporta de catre client.

4. Garanţia pentru livrare:
În cazul în care, la tine vor ajunge produsele deteriorate, noi îţi schimbăm produsul sau îţi trimitem banii înapoi pentru acestea. Important este să fim anunţaţi pentru a lua măsurile de rigoare. In cazul acesta, cheltuielile de transport vor fi suportate de noi.

5. Garanţia pentru livrare la timp:
În cazul în care curierul nu ajunge la tine în timpul precizat, noi îţi oferim 20% reducere la următoarea comandă. Indiferent că nu ţine de noi acest lucru, noi vrem să te ştim mulţumit.

6. Consiliere gratuită
Ai nevoie de un sfat? Vrei o părere despre cum să alegi un cadou cuiva? Noi îţi stăm la dispoziţie! Scrie-ne pe adresa de e-mail: contact@aquabluepiscine.ro.