Sistem automat de filtrare

De o mare importanță este sistemul de circulație, filtrare și tratare a apei. Decisiv pentru rezultatul final, este necesar o dimensionare corectă a sistemului de filtrare, poziționarea accesoriilor din rezervor (skimmere – guri de aerisire …), calculul de reciclare a apei, care trebuie să aibă loc la o viteză bine definita de timp minim, pentru a permite o bună amestecare a produselor de filtrare și dezinfectare.
Apa din piscina ar trebui să fie întotdeauna clara, cristalina și pura, tehnologiile moderne aplicate în mod corespunzător permit acest lucru.

Se recomandă adoptarea unui sistem de filtrare, care oferă o buna recirculare a apei, la mișcarea de suprafață, dar în special pentru a menține sănătoasă și clara piscina. Un sistem de filtrare ar trebui să includă elemente-cheie pentru a obține rezultate acceptabile:

  • un filtru, dimensionat la cantitatea de apă care urmează să fie filtrată într-un anumit interval de timp, care are funcția de a reține impuritățile și bacterii prezente în piscina.
  • o pompa la capacitatea dimensionata al filtrului care împinge apa în interiorul acestuia pentru filtrarea și ulterior în piscina pentru a obține o circulație bună la suprafață.
  • Un ABS supapa selectoare de șase poziții , care vă permite să direcționeze apa pentru fiecare cerință ( spălare filtru si clătire nisip , închidere instalatie,circulație apa, golire apa).

TOATE SISTEMELE NOASTRE DE FILTRARE SUNT ECHIPATE CU CADRU ELECTRIC ȘI TRANSFORMATOR PENTRU REFLECTOR CERTIFICATE