Robot curatare piscina Aquabot FRC70

3.650,00 lei

În stoc

Descriere

Robot curatare piscina Aquabot FRC70

Un robot de curatare a piscinei accesibil si fiabil, conceput pentru a elimina sarcina de curatare a piscinelor rezidentiale de toate formele de pana la 20 m lungime, compatibil cu toate acoperirile piscinei.
Pentru o podea curata a piscinei si apa limpede Aquabot FRC70 utilizeaza un algoritm inteligent de navigatie pentru a digitaliza piscina si a calcula calea optima pentru a aspira eficient toata murdaria si resturile de pe fundul piscinei, fara a pierde timpul.
Accesibil, fiabil si usor de utilizat Aquabot FRC70 ofera proprietarilor de piscine rezidentiale toate avantajele unei solutii de curatare avansate si dovedite din punct de vedere tehnologic.
Este usor de manipulat si de curatat – ceea ce face intretinerea piscinei mult mai usoara decat inainte.
Acum va puteti aseza, relaxa si lasa Aquabot FRC70 sa faca toata munca pentru tine!

Periile de curățare ștergeți și curățați fundul piscinei, precum și grăsimea și murdăria depuse pe pereții piscinei, ceea ce duce la o calitate ridicată a apei și la un consum mai mic de substanțe chimice, în special clor.
Datorită periilor PVA (alcool polivinilic), vă permite să curățați orice suprafață a piscinei, adică plastic, folie, fibră de sticlă, piscine din ceramică și multe altele. 
FRC70 curăță nu numai fundul, ci și pereții piscinei până la nivelul apei.
Robotul FRC70 este echipat cu o unitate de control cu ​​un sistem brevetat cu un algoritm inteligent AQUA SMART, care după setarea parametrilor și o scurtă inspecție a piscinei selectează cel mai potrivit ciclu de curățare pentru forma și dimensiunea piscinei dvs.
Utilizarea sistemului AQUA SMART asigură o curățare rapidă și sistematică, economii de energie și, de asemenea, prelungește durata de viață a aspiratorului datorită uzurii reduse a tuturor pieselor.
Robotul este absolut ușor de operat și de întreținut. Desigur, comanda este foarte simplă – după ce ați introdus-o în piscină și apoi ați pornit-o, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la robot, deoarece se oprește după ciclul de curățare .

Caracteristici:

Piscina recomandata – max. 10m lungime sau 50mp
Optiune de curatare  – podea,  peretisi linia apei
Tip filtru   –  sac din microfibra 4D de 20 microni
Acces filtru – de jos
Led pentru indicare sac plin – Nu
Lungine cablu –  16m
Alimentare electrica -230v
Durata ciclului  – 1h30
Tip Perii – PVA
Greutate robot – 7.5kg
Carucior – NU

Informații suplimentare

Greutate7.5 kg
Garantie

PRODUS

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Robot curatare piscina Aquabot FRC70”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.