Sare de mare pentru sisteme de electroliza

80,00 lei

În stoc

Descriere

Sare de mare pentru sisteme de electroliza

Procent mare de sare de mare, fără aditivi și impurități. Cu ajutorul unui dispozitiv special pentru piscină, așa-numitul salinator, clorul natural este produs din această sare prin electroliză, care dezinfectează eficient apa din piscină.

Avantajele utilizării sării de mare în piscină:

  • Elimină bacteriile, virusurile și algele
  • Apa tratată în acest fel este limpede și este MOALE pe pielea și ochii umani
  • Apa ușor sărată evoca senzația de înot în mare

Sarea noastră de mare are o calitate excepțională este extrasă din ocean în largul coastei Australiei. Există, de asemenea, uscarea și prelucrarea inițială înainte de importul în Europa.

Sarea de mare conține un procent mai mare de minerale marine, cum ar fi: sodiu, magneziu, calciu și iod. Datorită acestor minerale, sarea de mare are un procent mai mare de efecte de vindecare asupra organismului uman, în comparație cu sărurile standard din piscină „rock”.

  • Boală de piele.
  • Nu provoacă reacții alergice.
  • Are efecte antiseptice.

Cum se utilizează :

Sarea de mare este aplicată în același mod ca și alte săruri pentru piscină și este potrivită pentru toate tipurile de bazine, cu condiția să fie utilizat un electrolizor.

Înainte de a o folosi în bazin, dizolvați mai întâi sarea într-un recipient separat cu apă. Apoi turnați soluția salină pe suprafața piscinei și bucurați-vă calm de înot cu un gust real al mării.

Concentrația optimă de sare în bazin este cuprinsă între 2,5 kg – 4,5 kg la 1 m 3 de apă. Mai exact, raportul este determinat în primul rând de tipul de salinizator pe care îl utilizați pentru a dezinfecta apa din piscină. În acest caz, urmați întotdeauna instrucțiunile pentru salinatorul dvs.

La începutul sezonului piscinei, se recomandă utilizarea a 25 kg de sare de mare pe 5 – 8 m 3apa de bazin. Imediat ce nivelul de sare scade sub concentrația optimă, producția de salinator scade. În acest caz, este indicat să adăugați sare.

Fabricat în Australia Rusia

Informații suplimentare

Greutate25 kg
Producator

Garantie

PRODUS

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sare de mare pentru sisteme de electroliza”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.